Terugblik op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het Nationale Franchisecongres
Donderdag 4 oktober jl. is in Stadion Galgenwaard te Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Thema van het congres was ‘verandering’.

Het congres stond onder leiding van Jort Kelder. Jort ging verdeeld over twee sessies in gesprek met Mieke van Deursen (oprichter Shoeby), Johan Boeijenga (directeur DA), Paul van der Meijs (directeur De Hypotheker) en Bert Bargboer (directeur Bakker Bart).

Tussen deze sessies door vonden ronde tafelgesprekken plaats. Hier gingen de deelnemers uitgebreid in gesprek met collega franchisegevers over vooraf gekozen onderwerpen.

Het congres werd afgesloten met De Grote Franchise Quiz die gewonnen werd door Anneke de Groot van Domino’s Pizza, zij ontving de wisselbeker uit handen van de winnaar van vorig jaar, Michiel Wiersema van Hulpstudent.nl.

Achteraf werd door middel van een anonieme enquête de mening van de deelnemers gevraagd. Maar liefst 89,4% beoordeelde het congres als goed tot zeer goed en 94,2% gaf aan volgend jaar beslist weer aanwezig te zijn.

“Niet voor niets is de ondertitel van het congres ‘voor franchisegevers door franchisegevers’, het congres werd dan ook geschraagd door de vier gasten en natuurlijk de vijftien tafelvoorzitters. Dankzij hun hulp is het congres zo’n groot succes geworden, aldus organisator Tiago Jurgens van First Formula.”

  ABN AMRO
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 9 oktober 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.