Test elektrische scooters een succes

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Domino Scooters
Domino’s Pizza Schiebroek is sinds begin dit jaar aan het bezorgen met alleen elektrische scooters. De eerste resultaten zijn hoopgevend.

Deze nieuwe winkel is de trend aan zetten voor de toekomst – bezorgen met alleen elektrische scooters. Eigenaar Sjoerd van Seters: “De beperkte actieradius van de scooters doordat accu’s te snel leeglopen vormde de grootste uitdaging, maar door voldoende scooters in te zetten kunnen we de hele avond goede service van een warm, kwalitatief product én snelle bezorging garanderen.”

Domino’s Pizza ambitie is om binnen twee jaar binnen Domino’s Pizza alleen nog maar elektrische scooters aan te schaffen. Door het succes van deze test komt de realisatie hiervan weer een stapje dichterbij.

Domino’s Pizza heeft wereldwijd bijna 9.000 vestigingen in meer dan 60 landen. Domino’s Pizza mag zich met trots marktleider noemen. Want we hebben het grootste delivery systeem in Nederland en bezorgen daarmee meer dan 5 miljoen pizza’s per jaar. Daarnaast hebben we meer dan 120 winkels in de Benelux. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2007 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland. In al deze landen opereren zij en haar franchisenemers circa 700 Domino’s Pizza winkels.

Bericht uit de nieuwsbrief van dinsdag 16 februari 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website