Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Teun Ruis nieuwe franchisenemer bij Bakker Bart

Bakker Bart is een franchiseformule met een hart voor brood. De formule is een begrip in Nederland en bestaat uit meer dan 165 vestigingen. De vestiging in Dordrecht is hier één van, die franchisenemer Teun Ruis onlangs heeft overgenomen.
Wie is Teun Ruis?

De 25-jarige Teun Ruis is in het weekend van 19 en 20 september de eigenaar van Bakker Bart in Dordrecht geworden. Teun is als bakker opgeleid bij Bart’s Retail B.V., maar hij is daarna gaan werken bij diverse bakkers. Afgelopen jaar is hij al bij Bakker Bart in Dordrecht als bedrijfsleider aan het werk gegaan. Vrijwel direct daarna heeft hij zich aangemeld voor een opleidingstraject voor franchisenemers. Deze opleiding wordt intern bij Bakker Bart gegeven en heeft als naam het Talent Ontwikkel Programma. Op dit moment heeft hij voldoende opleiding gehad om de winkel in Dordrecht als franchisenemer over te nemen.

Een druk bestaan

Teun is niet alleen druk met de nieuwe stap in zijn carrière, hij klust ook graag als vrijwilliger bij ‘Dordtse Helden’. Teun helpt graag mensen die wegens omstandigheden niet zelf kunnen klussen. ‘’Omdat ik vrij handig ben met klussen in en rond het huis, was aanmelden bij Dordtse Helden niet zo’n grote stap. Ik heb regelmatig werkweken van 60 uur, maar toch vind ik dat ik best iemand een handje kan helpen’’, zegt Teun Reus. Om deze reden werd er bij Bakker Bart symbolisch een hamer overhandigd, die is gegraveerd met de tekst ‘De Beuk erin Teun!’. ‘’Deze naam is bedacht voor de manier waarop Teun in zijn leven staat: vol positiviteit en met ontzettend veel energie’’, zegt Bernd Beekman, recruiter franchisenemers bij Bakker Bart.

[box]Wil jij ook franchisenemer worden bij Bakker Bart? Klik dan hier.[/box]

 

×