That’s Mail! lanceert partnerprogramma

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De onlangs gestarte franchiseformule That’s Mail! heeft zijn partnerprogramma gelanceerd en is naar eigen zeggen een groot succes. “Meerdere ondernemers maken gebruik van ons nieuwsbrievensysteem inclusief businessmodel en we ontvangen hele positieve feedback”, aldus de franchisegever Kevin Schuyffel van That’s Mail!.
Wet AVG

Ook speelt That’s Mail! in op de nieuwste wetgeving. Zo is AVG een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Dit is dan ook één van de USP’s die onze partners kunnen gebruiken. “Er zijn zelfs een aantal resellers voornemens om dit bewezen succesvol concept te integreren in hun bestaande business óf als tweede bedrijf op de markt te zetten.”

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan aan ons systeem en er ligt een verwerkingsovereenkomst klaar voor eindklanten, zodat onze partners zich alleen maar hoeven te focussen op zaken die geld opleveren. Wij merken dat met name het stabiele inkomstenmodel de doorslag geeft. En dat begrijpen we, want niets is fijner dan weten wat er aan inkomsten binnenkomt de komende maanden. Met de verkoop van e-mailabonnementen is deze stabiliteit makkelijk te creëren”, aldus de franchisegever.

Salestraining

Pas gestarte resellers krijgen een salestraining (één van de vier opstarttrainingen) door een ervaren verkooptrainer. “Partners worden aan de hand meegenomen en getraind om That’s Mail! op een effectieve manier te verkopen.”

Meer weten?

Bekijk het filmpje op onze franchisepagina! Daarin legt Kevin kort uit wat het programma inhoudt. Vanzelfsprekend komt Kevin ook graag op de koffie om uit te leggen wat jij ermee kan en om jouw vragen te beantwoorden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website