Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Alternative Board beoordeeld als “Best Business Consulting Franchise”

The Alternative Board (TAB) is uitgeroepen tot beste bedrijfsadvies- en coachingsfranchise door Entrepreneur Magazine. Deze erkenning komt slechts enkele maanden nadat deze is gerangschikt in de top vijftig procent van de 39e jaarlijkse franchise 500-lijst van Entrepreneur, naast internationaal erkende formules zoals 7-Eleven Inc., McDonald’s, Dunkin’ Donuts en The UPS Store.

Entrepreneur Magazine is een toonaangevend Amerikaans blad welke in meer dan 10 landen wordt uitgegeven. Het platform trekt maandelijks meer dan zes miljoen bezoekers.

“We zijn zeer vereerd met deze erkenning, maar niet helemaal verrast”, zegt Jason Zickerman, voorzitter van The Alternative Board. “The Alternative Board is al meer dan 25 jaar actief en in die tijd is de franchise internationaal gegroeid, en de leden hebben een enorme groei gemeld als gevolg van hun coachingsdiensten.”

De erkenning werd toegekend op basis van een evaluatie van meer dan 150 datapunten, waaronder omvang en groei, kosten en vergoedingen, merksterkte, ondersteuning door franchisenemers en financiële stabiliteit en sterkte.

The Alternative Board is een netwerk-gebaseerd business consulting-franchise, met kantoren in de VS, Canada, Europa en Nieuw-Zeeland. Voor het komende jaar staan nog meer openingen van internationale kantoren gepland. TAB-boards bestaan ​​uit maandelijkse vergaderingen waarbij ondernemers van niet-concurrerende bedrijven over zakelijke uitdagingen praten en elkaar helpen hun inkomsten te verhogen terwijl ze hun activiteiten stroomlijnen, zodat zij hun persoonlijke visie van succes kunnen realiseren.

Momenteel is The Alternative Board op zoek naar een Nederlandse Master Franchiser om het concept uit te rollen in de Nederlandse markt. Klik hier voor meer informatie.

×