Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Alternative Board zoekt master franchisenemer

The Alternative Board (TAB) is sinds 1990 een zakelijk dienstverlener actief in het MKB in meer dan 11 landen. Deze formule biedt de mogelijkheid aan bedrijven en ondernemers om een adviesraad (Board of Directors) op te zetten onder vakgenoten en zakelijke begeleiding biedt. The Alternative Board is voor Nederland op zoek naar een master franchisenemer. Als Master Franchisenemer van TAB draagt u zorg voor de expansie van de formule in Nederland.

De klant kan via de door TAB opgezette adviesraad expertise zoeken en dit delen met soortgelijke bedrijven door regelmatig overleg. Door het combineren van expertise en ideeën tijdens de brainstormsessies, ontstaan er nieuwe manieren van denken, wat resulteert in een effectieve vorm van bedrijfsvoering. Deze vakgenoten en bijeenkomsten worden gestuurd en gefaciliteerd door TAB. Daarnaast biedt TAB dienstverlening op het gebied van bedrijf coaching en managementtraining.

• Wereldwijd actief in 11 landen
• Sinds 1990 actief in het MKB
• 15.000+ tevreden deelnemende ondernemers
• Internationale formule met een bewezen concept

Als Master Franchisenemer van TAB draagt u zorg voor de expansie van de formule in Nederland. U koopt het alleenrecht voor uitbating van de formule in de Nederlandse markt. De vakgenoten van de adviesraden zijn geen onderlinge concurrenten. Dit maakt het mogelijk om hun zakelijke expertise te delen en elkaar zo te helpen bij het oplossen van uitdagingen en het aangrijpen van nieuwe kansen. TAB franchisenemers maken gebruik van bewezen processen, tools en methodologie om hun klanten nog succesvoller en efficiënter te maken. De franchisenemers betalen een maandelijkse bijdrage aan de Master franchisenemer (franchisegever voor Nederland) om van deze tools gebruik te maken.

Klik hier voor meer informatie over de formule!

Bekijk hieronder een korte introductie video van wat de formule precies inhoudt:

×