Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Athlete Foot breidt uit in België

Op 1 juni a.s. start The Athlete’s Foot een winkel in het Belgische Waasland. Euretco is master franchisenemer van The Athlete’s Foot en heeft de rechten in handen voor de Benelux. Onlangs heeft Eurecto een samenwerking gesloten met de Belgische schoenenketen Torfs.  De winkel wordt ingericht conform het nieuwe internationale winkelconcept van The Athlete’s Foot.

Internationale uitstraling The Athlete’s Foot

Peter Linskens, General Manager Belux van The Athlete’s Foot, hecht veel waarde aan de internationale uitstraling: “grote merken als Nike en Reebok geven de voorkeur  aan sterke internationale winkelformules met wereldwijde ambities voor hun topcollecties, daar beantwoordt dit concept helemaal aan. Inmiddels heeft The Athlete’s Foot wereldwijd ruim 500 winkels. Over twee jaar tijd moet dit aantal verdubbeld zijn, in Nederland heeft The Athlete’s Foot 60 winkels.

The Athlete’s Foot franchise is een full franchise formule met een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren en uitvoeringen. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een brede collectie apparel (sportkleding) en accessoires. Ook interesse om franchisenemer te worden? Klik dan hier om vrijblijvend informatie aan te vragen.

×