The Athlete’s Foot breidt uit en vernieuwd winkels Alkmaar & Leeuwarden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen zaterdag 15 oktober vond in Alkmaar de opening plaats van een The Athlete’s Foot store. Dit is alweer de zeventiende store in Nederland volgens het nieuwe concept dat erg populair is. Het was een groot feest waarbij diverse DJ’s kwamen draaien. Bovendien kon de consument schoenen laten ‘cleanen’ en was er een speciale openingsactie voor alle bezoekers.

De winkel laat in een persbericht weten erg tevreden te zijn over het nieuwe concept. “Het nieuwe winkelconcept inclusief bijpassende sport lifestyle kleding spreekt een brede doelgroep aan. Ondernemers die ermee werken scoren significant beter. Storytelling is volop aanwezig in de winkels en het productaanbod is beter en uitgebreider.”

René Vrieling was de eerste ondernemer die zijn winkel in Hoorn verbouwde tot het nieuwe concept. Nu zijn twee andere winkels van René Vrieling aan de beurt: Alkmaar en Leeuwarden. Alkmaar ging van 55m² naar 125m² en de winkel in Leeuwarden wordt 130m². In Leeuwarden wordt de winkel bovendien aangekleed met een glijbaan voor de schoenendozen vanuit het magazijn naar de winkel.

René van Spijker is de ondernemer van de winkel in Assen die ongeveer gelijk met Leeuwarden in november zal openen. De winkel in Assen blijft op de huidige locatie zitten, maar zal straks niet meer te herkennen zijn in de nieuwe stijl.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.