The Athlete’s Foot en Radio 538 bundelden krachten tijdens ADE

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) opende radiozender 538 van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober jl. de deuren van het 538DJ Hotel. Tijdens ADE konden luisteraars eten, feesten en slapen in het hotel waar de 538 DJ’s de biertjes tapten en de grootste Nederlandse DJ’s een exclusieve showcase gaven.

Op sneakers dans je het best, de koppeling tussen The Athlete’s Foot en 538DJ Hotel tijdens ADE was daarom snel gemaakt. De internationale sneakerwinkel bestaat al zo’n 50 jaar maar de formule is in Nederland relatief nieuw. Om de naamsbekendheid en traffic naar hun stores en site in ons land te vergroten, gingen zij het partnership met 538 aan.

Luisteraars van 538 werden opgeroepen hun favoriete DJ door te geven via sms en daarmee kans te maken op een overnachting en exclusieve showcase. Uiteindelijk kon 538 samen met The Athlete’s Foot 63 luisteraars naar 538DJ Hotel sturen inclusief overnachting en een nieuw paar sneakers zodat zij lekker konden dansen.

Fleur Hofstra, Marketing Coördinator The Athlete’s Foot: “Dansen op je nieuwe sneakers tijdens het 538DJ Hotel. We zagen deze prachtige match direct. Ook de doelgroep van het 538DJ Hotel past perfect bij The Athlete’s Foot. Met het bereik van 538 was dit dé manier om de brand awareness van The Athlete’s Foot te vergroten.”

Larissa Clemens, Key Accountmanager Brand Partnerships 538 Groep: “The Athlete’s Foot heeft lef getoond door met een campagne te kiezen voor een maximale koppeling met 538. Het betrof een optimale inzet en mix van radio, online, een event activatie in het 538DJ Hotel en een doorvertaling in hun eigen stores. 538 kijkt met deze Brand Partnership terug op een hele mooie match en fijne samenwerking.

Geïnteresseerd in het franchisen bij The Athlete’s Foot? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website