The Athlete’s Foot heropent vestiging Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule The Athlete’s Foot is al een paar weken op volle toer met het ombouwen van bestaande vestigingen naar het nieuwe sport with style-concept. Ditmaal is de vestiging in Groningen aan de beurt.

Franchisenemer Rudmer Wiersma, eigenaar van de vestiging in Groningen en Zwolle was destijds gestart als parttimer bij de COACH-store in Groningen en is dus nu eigenaar van twee The Athlete’s Foot vestigingen. Wiersma: ‘’Ik ben begonnen als winkelmedewerker in Groningen, zoals iedere jongere die een extra zakcentje wil bijverdienen. Al snel kwam ik erachter dat ik mijn passie begon te vinden in de branche en ging toen fulltime werken. Vervolgens heb ik de winkel in Groningen overgenomen met mijn toenmalige compagnon.

‘’Wegens doorvoering van het nieuwe concept kunnen we een enorme doelgroep bedienen. De formule is low-profile en het productniveau is breed. Ik heb mijn volste vertrouwen in het concept en ook in de bedrijfsleiders Lucas en Lars. Zonder hen was het misschien wel niet gelukt. Ik ben ervan overtuigd dat het succes zich nog beter zal voortzetten dankzij deze doorvoering,’’ aldus Rudmer.

Ook een The Athlete’s Foot openen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.