The Athlete’s Foot opent 55ste store in Heerenveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de opening van de nieuwe winkels in Roosendaal en Hoofddorp in augustus, opende The Athlete’s Foot op 11 september de 55ste store in Heerenveen. De winkel is in handen van twee ondernemers, Anne de Leeuw en Jan Steenwijk.

Het ondernemerskoppel heeft al enige ervaring in de retailbranche en verwacht veel van de nieuwe winkel. De Leeuw heeft een INTERSPORT-zaak en Steenwijk is eigenaar van Steenwijk Modeschoenen. ’’The Athlete’s Foot is een sterk, internationaal winkelmerk. We bieden Heerenveen en omgeving een unieke collectie met krachtige en aansprekende merken aan. Het nieuwe winkelconcept spreekt een brede doelgroep aan’’, aldus de Leeuw en Steenwijk.

De store in Heerenveen is de tiende in Nederland volgens het nieuwe winkelconcept. De formule blijft internationaal en nationaal groeien. Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland zegt: “De openingen in Roosendaal en Hoofddorp vorige maand waren succesvol en ik verwacht dat ook de store in Heerenveen veel consumenten zal trekken en tot een aankoop zal verleiden. De verwachting is dat het aantal winkels van The Athlete’s Foot de komende jaren verder zal toenemen conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie,”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Vittoria

    Als voetbaldier kan ik het niet laten om een rceatie te plaatsen ..Ajax heeft toch het een en ander voor het nederlandse voetbal betekend (nog steeds) hoewel Feyenoord als eerste de europese beker won momenteel is het mijn cluppie die het goed doet .(behalve dit seizoen..)maar de kern is dat het woord joden bij ajax een geuzenaam is, zoals dat bij psv boerehh is maar het niet voor ajax te zijn omdat het een jodenclub is ..belachelijk..zou ik ook gelijk stoppen met het kopen van coca cola en tig producten .daarnaast kijk naar het spel en niet naar de club

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.