The Athlete’s Foot opent eerste winkel in België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Athlete’s Foot heeft vrijdag 27 oktober jl. haar eerste winkel in België geopend aan de Zuidzandstraat 19 in Brugge. De franchiseformule heeft in de planning staan om nog meer winkels te openen in België.

Franchisenemer Steven Denhaerynck is via De Nationale Franchise Gids in contact gekomen met The Athlete’s Foot en heeft het merk naar België gehaald. “De keuze om te starten als franchisenemer van The Athlete’s Foot is een bewuste keuze als ondernemer. Dat we onze start kunnen maken in een stad waar zowel de lokale inwoners als veel toeristen tot mogelijke klanten kunnen worden gerekend, overtuigt ons des te meer. De keuze voor The Athlete’s Foot geeft ons de kans om topmerken te verkopen vanuit een heel duidelijk internationaal concept met de professionele ondersteuning die je als franchisenemer nodig hebt. Die combinatie van factoren leidt tot een sterke startpositie in een mooie branche,” laat Denhaerynck weten in een persbericht.

In de winkel wordt een uitgebreid assortiment aan sneakers en sportmode aangeboden van merken als Nike, Adidas, Puma, Reebok, Vans en New Balance. Recentelijk opende The Athlete’s Foot haar nieuwste flagship store in Utrecht.

“Voor Brugge kiezen we meteen voor ons internationale winkelconcept. Die onderscheidende uitstraling spreekt de consument aan en toont de merken in volle glorie,” laat General Manager België en Luxemburg Peter Linskens weten in een persbericht.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.