The Avocado Show opent 19 nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Binnenkort breidt de Amsterdamse franchiseformule The Avocado Show uit van vier naar 23 vestigingen. De plannen zijn om de komende maanden restaurants te openen in Madrid, Londen en Parijs. Daarnaast komen er nog negentien nieuwe franchisevestigingen bij, verspreid over Europa en het Verenigd Koninkrijk. Dit zal een totaal maken van 23 vestigingen.
Groei van The Avocado Show

‘’Het meest besproken avocado-restaurant ter wereld is in hoog tempo uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Van de 19 vestigingen komen er acht in Spanje en Portugal, acht in Frankrijk en drie in het Verenigd Koninkrijk. Het blijft allemaal vrij bijzonder dat het zo snel is gegaan’’, zegt mede-oprichter Ron Simpson tegen Quote.

The Avocado Show is in 2017 gestart met de eerste vestiging in de Amsterdamse Pijp. Al snel volgden de Keizersgracht in Amsterdam, een To Go aan de Willemsparkweg en een vestiging in Brussel. ‘’Toen we begonnen was het eerste doel een leuk restaurantje neer te zetten in Amsterdam, maar vanaf dag één kregen we zoveel liefde en aandacht wereldwijd dat we wel al snel doorhadden dat het niet bij één restaurantje zou blijven. De cijfers zijn fantastisch’’, zegt Simpson. ‘’In ieder geval is duidelijk dat The Avocado Show hard op weg is Europa te veroveren.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise