Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Power Community opent 11e vestiging in Berkel en Rodenrijs

Personal Trainer en Coach bij The Power Community, Simone Bos, opent op 1 december a.s. haar eigen vestiging in Berkel en Rodenrijs. Dit is de elfde vestiging van de formule in Nederland. The Power Community richt zich op kwaliteit en resultaat en op de vier pijlers Body, Being, Balance en Business.
Franchisenemer over de vestiging

Een TPC trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van fysieke training, voeding en mentale coaching. Simone Bos. “Een jaar geleden stapte ik zelf in het I AM programma met de intentie om mijn didactische vaardigheden aan te scherpen en te versterken. Het programma bracht me daar waar ik me kon ontwikkelen: buiten m’n comfortzone. Ik realiseerde me dat ik zelf bepalend ben voor mijn succes en niet mijn omgeving. En ik ontdekte wat ik werkelijk wil: een eigen studio! Ik voel me zowel fysiek als mentaal sterker, stel beslissingen niet meer uit en durf m’n ruimte te pakken en grenzen aan te geven. Precies dat wil ik ook bereiken als personal trainer en coach van The Power Community: mensen helpen bij het maken van hun keuzes en daarmee een gestructureerd en evenwichtig leven mogelijk maken. Door de fysieke trainingen krijgen mensen inzicht in zichzelf en begeleiden we ze in de coaching naar een hoger level. Dát geeft mensen meer eigenwaarde en dat stralen ze uit. Ik ben er trots op mijn eigen studio te kunnen openen!”

De 4B’s

Door het ontwikkelen van een sterk lichaam en een krachtige leefstijl wordt het fundament gelegd voor een succesvol leven. De combinatie training en coaching zorgt voor een fysieke en mentale verandering, wat merkbaar bijdraagt aan het realiseren van persoonlijke én ondernemersdoelstellingen.

Voor het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl focust The Power Community zich op vier pijlers:

  1. BODY: Een fit, gezond en krachtig lichaam
  2. BEING: Een gefocust leven met rust en overzicht
  3. BALANCE: Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je zakelijke en persoonlijke omgeving
  4. BUSINESS: Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding
The Power Community

The Power Community heeft 21 vestigingen waarvan 20 franchise. Inner Stance is in 2014 opgericht door Tommy Kruizinga en Albert Elsenaar. Als professionals in de sportsector zagen zij hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. Vervolgens werd de naam Inner Stance aangepast naar The Power Community in 2020.

[box]Word jij de nieuwe ondernemer bij The Power Community? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×