Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Read Shop bestaat 25 jaar

Franchiseformule The Read Shop bestond onlangs 25 jaar. Moederbedrijf Retail Development Company heeft diverse activiteiten georganiseerd om dit jubileum te vieren. In april werd er een campagne op verschillende radio- en tv-zenders gelanceerd om aandacht te geven aan deze feestelijke mijlpaal. Daarnaast werd er een winactie georganiseerd waarbij zo’n 5.000 prijzen uitgereikt werden, waaronder giftcards, dagjes uit en boekenpakketten.

Ook werd er in april een speciale jubileumfolder uitgebracht die samen met de formule en diverse leveranciers is samengesteld. De vestigingen stonden tijdens deze periode volledig in het thema van het 25-jarig bestaan en waren feestelijk aangekleed. Ook is er speciaal voor het jubileum een The Read Shop 25 jaar postzegel ontworpen en verkocht in de vestigingen.

Ter afsluiting zal de franchiseformule in juli een intern feest geven met alle ondernemers en leveranciers van The Read Shop. Dit wordt gecombineerd met de opening van het nieuwe pand in Waddinxveen, waar RDC zich nu bevindt.