The Read Shop IJmuiden opent haar deuren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

the read shop

Op vrijdag 31 januari jl. is Boekhandel Erasmus na een verbouwing geopend als The Read Shop. De twee nieuwe ondernemers, Silvia van ’t Wout en Paul Worp, kijken uit naar de nieuwe uitdaging om hun klanten te voorzien in een uitgebreid assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen.

De nieuwe ondernemers hebben allebei geen ervaring in de boekenbranche, maar hebben onlangs twee maanden stage gelopen bij The Read Shop Spanbroek. Van ‘t Wout heeft eerder in de zorg gewerkt en Worp komt uit het bankwezen. Al lange tijd liepen ze met het idee rond om iets voor zichzelf te beginnen. ‘Het voelt goed om eindelijk de knoop door te hebben gehakt. We hebben er ontzettend veel zin in!’. Aldus Van ‘t Wout.

Begin januari is de winkel voor de opruiming een week open geweest. Daarna is de verbouwing van start gegaan. Het assortiment was vanuit de vorige eigenaar vooral op boeken gericht en is nu uitgebreid met tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen. Het assortiment boeken blijft wel een belangrijk onderdeel van de winkel uitmaken.

De omgeving reageert positief op de nieuwe winkel. ‘Een verschil is wel dat we vanaf nu meerdere assortimenten voeren. Dit is voor iedereen nog even aftasten’, aldus Van ’t Wout.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise