The Read Shop opent 3 nieuwe winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In september heeft franchiseformule The Read Shop twee nieuwe winkels geopend, op 1 september jl. opende The Read Shop Express in Schaijk, 4 september jl. opende The Read Shop in Rosmalen haar deuren en begin oktober komt er nog een The Read Shop bij, dit keer in Gendt.

Anja en Ben Maathuis zijn de nieuwe ondernemers in Schaijk en maakte de overstap naar The Read Shop Express. Zij voelen zich beter thuis bij de huidige formule ten opzichte van de vorige.

In Rosmalen opende op 4 september jl. The Read Shop haar deuren. Op deze locatie was voorheen een boekhandel gevestigd. De huidige eigenaren stopten ermee en de nieuwe onderneemster Miriam van Doremalen sloot zich aan bij de formule The Read Shop.

Begin oktober komt er nog een winkel bij, dan zal The Read Shop in Gendt haar deuren openen. Met de komst van de nieuwe winkels heeft The Read Shop nu 171 vestigingen in Nederland.

The Read Shop blijft groeien en is voortdurend op zoek naar nieuwe ondernemers voor locaties in heel Nederland, klik hier voor meer info.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website