The Read Shop opent meerdere combi-winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Read Shop

The Read Shop breidt zich in een fors tempo uit. Begin dit jaar zijn er al acht vestigingen geopend en medio juni komen er nog vier bij, namelijk Scharendijke, Heerjansdam, Naaldwijk en Schiedam. Hiervan zullen de eerste drie een combinatiewinkel worden. Ook heeft de boekenformule plannen liggen voor de eerste combiwinkel met een foodformule.

The Read Shop opent een combiwinkel in Scharendijke en Heerjansdam in samenwerking met drogisterijketen D.I.O. en huishoudformule Prima. “The Read Shop heeft ervaring met combinatiewinkels en is in zijn soort de enige die deze samenwerking zo aangaat. Het assortiment in de combinatiewinkel is wat wij graag in Scharendijke willen bieden aan de klant en daarom hebben wij gekozen voor de samenwerking met The Read Shop, DIO en Prima”, aldus Michel Fennet, franchisenemer van de vestiging in Scharendijke. De vestiging in Naaldwijk wordt gecombineerd met een speelgoedformule.

The Read Shop richt zich voornamelijk op samenwerkingen met andere franchiseformules. “Als je de omzet en loonkosten per vierkante centimeter gaat uitrekenen, dan werkt het niet”, aldus algemeen directeur Jos Boot aan Retailwatching. Naast non-foodformules en supermarktketens heeft The Read Shop ook plannen om een combinatiewinkel te openen met foodformule Kaldi. Naar verwachting zal de vestiging in Hoogeveen dit najaar worden voorzien van een koffieconcept.

Interesse om uw eigen The Read Shop te openen? Bekijk hier de mogelijkheden en vraag informatie aan. 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website