The Read Shop opent Pop-Up Store in Arnhem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

the-read-shop

1 juli a.s. zal franchiseformule The Read Shop een pop-up store openen in Arnhem die speciaal is ingericht met schoolspullen. Scholieren en studenten kunnen daar terecht voor hun benodigdheden voor het nieuwe schooljaar.  De winkel zal zich vestigen aan de Koningstraat 72 en zal gedurende drie maanden open zijn. Er staat een feestelijke opening gepland voor het publiek op 1 juli.

De ondernemer van The Read Shop in Doorwerth, Ben Berendsen, opent met deze pop-up store zijn tweede winkel. “Een mooie kans om in de zomermaanden in te spelen op de wensen van de scholieren en studenten. We richten deze winkel helemaal in met back to school artikelen. We zullen uiteraard de vereiste passer en de geodriehoek verkopen, maar daarnaast leuke en hippe agenda’s, kaftpapier, schriften, mappen en meer van mooie merken en voor elke prijs wat wils. Naast de schoolartikelen zullen we het assortiment aanvullen met een aanbod van leuke wenskaarten, boeken en kantoorartikelen.”

Algemeen directeur van de Retail Development Company Jos Boot zag kansen ontstaan met het wegvallen van V&D in Arnhem. “Door dit assortiment aan te bieden in de maanden juli, augustus en september kunnen we inspringen op de behoeften van de consument in Arnhem.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website