The Read Shop werkt aan toekomstbestendige winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vorige maand opende in Joure The Read Shop Holtrop haar deuren. Ondernemers Marco Bos en Karina van Zadelhoff sloten eind 2018 hun winkel in Drachten toen zij de kans kregen om de bestaande The Read Shop in Joure over te nemen. De lokale boekhandel Holtrop, al 85 jaar een begrip in Joure, kwam ook te koop en zo besloten zij om van beide winkels één nieuwe toekomstbestendige winkel te maken.

Verbouwing

The Read Shop verhuisde naar het pand van Holtrop en na een intensieve verbouwing opende de nieuwe winkel waarin de namen van beide winkels zijn samengevoegd: The Readshop Holtrop. In hun nieuwe winkel proberen de ondernemers zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klanten van beide winkels. Zo is er bijvoorbeeld een leestafel geplaatst en een koffiemachine. In The Read Shop Holtrop zijn verder een PostNL punt met postbussen en een ING Servicepunt gevestigd.

The Read Shop Meppel

In winkelcentrum Oosterboer in Meppel dreigde de bestaande The Read Shop te sluiten omdat de eigenaar zich volledig wilde gaan richten op zijn activiteiten in de supermarkt. De heer Adema, eigenaar van de DA drogisterij in dit winkelcentrum, heeft de exploitatie van The Read Shop overgenomen en geïntegreerd in zijn drogisterij. Hiermee heeft de heer Adema niet alleen de positie van zijn winkel verstevigd maar ook blijven de klanten van The Read Shop in dit winkelcentrum terecht kunnen voor hun vertrouwde assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorbenodigdheden.

Ook je eigen The Read Shop openen? Klik hier om direct geheel vrijblijvend informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.