The Read Shop XL opent in Hoogeveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op donderdag 2 november jl. opende The Read Shop XL haar nieuwe vestiging in Hoogeveen. Vanuit de gedachte ‘Lokaal ondernemen met landelijke slagkracht’ ontwikkelden RDC en !pet uit Hoogeveen samen met A-merk leveranciers een XL variant van The Read Shop.

Deze formule differentiatie van The Read Shop is vooral geschikt voor de middelgrote plaatsen in Nederland. Op ruim 500m2 wordt in deze formule de wereld van lezen, schrijven, geven en krijgen gepresenteerd.

Robert Sonder, directeur van de eerste The Read Shop XL winkel in Hoogeveen wil graag meer van dergelijke winkels openen in Nederland. “The Read Shop is een formule met visie en toekomst. Ik ben er trots op om de eerste XL te mogen openen in Nederland! The Read Shop XL heeft een inspirerend assortiment waarbij beleving, duurzaamheid en authenticiteit de boventoon voeren. Door de warme inrichting en opzet is het voor de consument fijn vertoeven.”

“Bij de verbouwing hebben we, voor mens en milieu, zoveel mogelijk bestaande materialen hergebruikt. Vanuit die groene gedachte is ook het concept “Uitgelezen” geïntroduceerd. Consumenten kunnen hun actuele boeken terugbrengen naar de winkel en daar tot 40% van de waarde voor retour krijgen. Deze boeken krijgen een tweede leven en staan in de winkel te koop in speciaal daarvoor gereserveerde kasten”, aldus Robert Sonder.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.