Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Swapshop start met franchise

20 september 2022

Je kleding swappen, oftewel omruilen, wordt steeds populairder in Nederland. The Swapshop is een baanbrekende formule die van swappen de norm maakt.

The Swapshop

In The Swapshop kan men kleding persoonlijk inleveren in ruil voor swaps (punten). Met deze swaps kan men andere items met vijftig procent korting kopen. Dat kan in een shop, online én op evenementen. Zo geeft men een nieuw leven aan zijn eigen fashion items én aan die van andere swappers. Swappen is een feel good manier van winkelen. Door te swappen ben je bewuster van de kleding die je niet draagt en deel je meer van wat je al hebt. Zo gaat je kleding langer mee én hoef je minder nieuw aan te schaffen. Swappen is een eenvoudige maar vooral hele leuke manier om jezelf in een nieuw jasje te steken.

Franchiseformule

Inmiddels worden hun winkels steeds beter bezocht. Er zijn al meer dan 40.000 items geswapt. In 2021 heeft The Swapshop 14.000.000 liter water bespaard en 30.000 kg CO2  aan uitstoot voorkomen. Dat zijn zes Olympische zwembaden en tweeëndertig vluchten van Amsterdam naar New York. Laura en Monique willen samen met andere ondernemers nóg meer impact maken en het swappen verder verspreiden over Nederland. Dit gaan zij doen door middel van een franchise formule.

 

×