Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Thexton Amstrong opent vestiging in Woerden

Jan-Willem-Davidse-franchisenemer-Thexton-Armstrong

Jan Willem Davidse – Franchisenemer Thexton Armstrong

Onlangs heeft franchiseformule Thexton Armstrong een vestiging geopend in de regio Woerden. Van oorsprong is dit managementadviesbureau een Australisch bedrijf wat ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf gaat. Met de opening van haar nieuwe vestiging in Woerden is Thexton Armstrong inmiddels in 20 regio’s in Nederland vertegenwoordigd.

Jan Willem Davidse is de franchisenemer achter de nieuwe vestiging van de formule. ‘’Een krachtig MKB is de motor van onze economie. En een gezonde economie versterkt de manier waarop wij in Nederland samenleven. Wat mij aanspreekt in de benadering van Thexton Armstrong is dat de persoonlijke samenwerking die we aangaan met ondernemers daadwerkelijk leidt tot concrete resultaten. Het levert echt geld op!’’ 

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde methode gaat Thexton Armstrong winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Het bedrijf is in 2004 opgericht door David Thexton. Wilt u meer weten over de formule of over de mogelijkheden om franchisenemer te worden bij de formule? Klik dan hier.