Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Thexton Armstrong gaat samenwerken met Credion

Franchiseformule Thexton Armstrong en Credion gaan samenwerken. Beide ondernemingen willen ondernemers met de juiste tools een vloeiende bedrijfsuitvoering uitlaten voeren. Credion is actief als adviseur en bemiddelaar als het gaat om kredietverlening voor MKB. Thexton Armstrong is actief als adviseur om MKB zo optimaal mogelijk te laten presteren. Door de samenwerking kunnen beide bedrijven ondernemers betere ondersteuning aanbieden.

“Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun startmotieven. Zo zijn de meeste ondernemers ooit begonnen met persoonlijke startmotieven als betere balans tussen werk & privé, meer plezier of financiële onafhankelijkheid. Bij een gezonde onderneming hoort een gezonde financiële infrastructuur en door samen te werken met een unieke partij als Credion bieden wij ondernemers de kans op de juiste financieringsoplossingen”, aldus Coen Vleesenbeek van Thexton Armstrong.

Carlo van der Weg van Credion vertelt: “Door de ondernemer de mogelijkheid te bieden een specialist mee te laten kijken in hun bedrijfsvoering, geven wij de ondernemer de kans om een nog betere ondernemer te worden. Door samen te werken met Thexton Armstrong kunnen we het MKB nog een unieke partij bieden voor zijn bedrijfsvoering.”