Thexton Armstrong verwelkomt nieuwe franchisepartner

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jacques Sluijdendorp is nieuwste franchisepartner van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Jacques heeft per direct de franchise overgenomen van Chris van den Akker. Zowel Chris, Jacques als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de mogelijkheden van deze mooie regio en het verschil dat Jacques hier voor de MKB ondernemers kan gaan maken.

Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf en realiseert hij structurele verbeteringen. De rode draad in Jacques carrière is ondernemerschap. Door zijn vakgebied reclame en marketing, waar hij primair gewerkt heeft, is er altijd een haast natuurlijke motivatie om vanuit de klant te kijken en dat perspectief centraal te stellen in de organisatie.

“Het voelt enorm goed om hier in mijn eigen woongebied ondernemers te ontmoeten, te leren kennen en te helpen. Mijn jarenlange ervaring en de fantastische mogelijkheden van de Thexton Armstrong methodieken stel ik graag ter beschikking. Er is nog zoveel tijd, plezier en geld te winnen bij en voor de MKB-ondernemer.” aldus Jacques Suijdendorp, directeur Thexton Armstrong Suijdendorp.

Over Thexton Armstrong
Thexton Armstrong is een managementadviesbureau. Thexton Armstrong is sinds 2011 actief in Nederland en richt zich op het vrijmaken van winst & cash én het realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.