Thexton Armstrong viert vijfjarig bestaan

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Managementadviesbureau Thexton Armstrong bestaat vijf jaar en telt inmiddels 20 partners. Hiermee is Thexton Armstrong goed op weg naar landelijke dekking. Om dit te vieren heeft Thexton Armstrong alle partners uitgenodigd voor een feest op locatie bij Vergadercentrum Naarderbos te Utrecht. Niet alleen voor een kleine terugblik op vijf jaar Thexton Armstrong, maar ook voor een lezing van voetbaltrainer Gertjan Verbeek, die vertelt over topsport en ondernemen.

“Ons succes is vooral te danken aan de unieke en bewezen formule in combinatie met de kennis en ervaring van onze partners,” vertelt Coen Vleesenbeek, directeur van Thexton Armstrong. “Gezamenlijk hebben onze partners met hun expertise al veel MKB-ondernemers kunnen helpen.”

Thexton Armstrong groeit nog steeds door en daarom zijn nieuwe partners altijd welkom. Met name in de provincies Limburg en Zeeland en de regio’s Noord- en Oost-Nederland wordt nog gezocht naar nieuwe partners, die vervolgens zelf met de methodiek van Thexton Armstrong aan de slag kunnen.

Meer weten over het franchisen bij Thexton Armstrong? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website