Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Thomas Robbe nieuwe franchisenemer Kwalitaria Délifrance

In Tilburg is een nieuwe Kwalitaria Délifrance vestiging geopend. Op 2 juli jl. opende de vestiging haar deuren op het Wagnerplein. Thomas Robbe is trots op zijn zaak en vindt het ontzettend leuk om een plek te creëren waar je kan komen genieten van lekker eten. De opening wordt a.s. zaterdag (6 juli) feestelijk gevierd met tussen 14.00 en 15.50 uur een portie gratis friet.

“We hebben geprobeerd een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar je snel en vriendelijk geholpen wordt en waar je écht gezellig zit. Daar besteden we graag net dat extra beetje aandacht aan. Daarnaast is er dankzij ons uitgebreide assortiment voor elk wat wils”, aldus een trotse Robbe.

Kwaliteit voorop

De nieuwe franchisenemer gelooft sterk in de kwaliteit die hij met Kwalitaria en Délifrance kan bieden. “Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollandse MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. Ons Délifrance brood wordt ambachtelijk bereid met meel van graan uit eigen Franse molens en uitsluitend natuurlijk ingrediënten. En dat proef je. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten.”

 

×