Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Topchef Robert Kranenborg bouwt franchiseformule uit

Topchef Robert Kranenborg en Quote-oprichter Maarten van den Biggelaar begonnen nog geen 4 jaar geleden met hun droom, de ultieme hamburger op de markt brengen. Hun formule Thrill Grill is mede ontwikkeld met de voormalig marketing manager van McDonalds, Hans Bruning. De formule telt inmiddels 4 vestigingen en is op zoek naar meerdere franchisenemers.

“Het hele plaatje klopte: de naam, de look & feel, de smaken. Mensen bleven komen en omarmden onze liefde voor kwaliteit. Wat begon met 1 ultieme hamburger, groeide al snel uit naar een concept met veel meer gerechten zoals een tournedos en maïskip á la Kranenborg, bejubelde frietjes maar ook ‘veggie’ burgers en zelfs een prijswinnende hot dog. Daarnaast blijft Thrill Grill constant innoveren met opwindende gerechten uit Kranenborg’s nieuwe TG Foodlab. Thrill Grill heeft inmiddels ook een grote fanbase met meer dan 10.000 fans op Facebook.” aldus Robert Kranenborg

“Eind 2017 besloten we om Thrill Grill te gaan franchisen, met als doel om heel Nederland te veroveren met ons concept. We vinden dit het juiste moment. Nederlanders zijn namelijk steeds bewuster bezig met eten en willen meer kwaliteit op hun bord voor een eerlijke prijs. Thrill Grill geeft hier op een unieke wijze gehoor aan. Na Amsterdam, Haarlem en Tilburg volgen nog meer vestigingen. Door franchising wordt Nederland de komende twee jaar 10 vestigingen rijker.”

Robert zal samen met het Thrill Grill team nauw betrokken zijn bij iedere franchise. Zo zijn er centrale workshops voor franchisenemers ten behoeve van de ontwikkeling van de menukaart in TG Foodlab (Amsterdam), bestaat er een intensief opleidingstraject middels de ‘TG Kitchenrules’, zal Robert verschillende masterclasses geven en zal er ‘Buddy Begeleiding’ zijn tijdens de opstartfase.

×