Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Thrill Grill lanceert To Go-concept

Franchiseformule Thrill Grill lanceert een ‘to go’-concept. Horecazaken die gebruik willen maken van de producten en recepten van Robert Kranenborg’s Thrill Grill, kunnen zich aanmelden bij de masterchef. Hierbij volgt er een training en kunnen zij zich vervolgens aansluiten bij de franchiseformule. Inmiddels zijn er al zes partijen aangesloten als partner voor Thrill Grill To Go.

Thrill Grill is een burgerrestaurant, in 20214 gestart door Robert Kranenborg, dat premium burgers en bites serveert. Thrill Grill heeft restaurants in Haarlem, Amsterdam-West en Amsterdam De Pijp. De masterchef zal persoonlijk het team van de horecazaak trainen wanneer de horecazaak zich aansluit.

Thrill Grill To Go

“Thrill Grill wil dat zoveel mogelijk mensen door heel het land kennis maken met de burgers. Hierdoor is het To Go-concept ontstaan bij Thrill Grill. Horecaondernemers kunnen zich aansluiten als zij een restaurant, lunchroom, snackbar of een cafetaria hebben. De vereiste hierbij is dat de keuken schoon is met een bakplaat, frituur en dat er voldoende koel- en vriescapaciteit is. De zaak wordt door Thrill Grill aangesloten bij de bekende bezorgplatforms óf er volgt vanuit Thrill Grill een eigen bestel-website voor de partner. De partner bereidt de burgers volgens het receptuur en zorgt dat ze klaar zijn om te bezorgen en Thrill Grill regelt de rest”, aldus de franchiseformule.

×