Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tien nieuwe franchisenemers voor Autohopper

In de eerste maanden van dit jaar sluiten maar liefst tien nieuwe franchisepartners zich aan bij de autoverhuurformule Autohopper. Het netwerk van Autohopper komt daarmee op 113 vestigingen in Nederland. “De afgelopen maanden zijn de gesprekken gevoerd en de contracten rondgemaakt. Alle nieuwe partners hebben zin om te starten met autoverhuur.”

Eerder deze maand meldde brancheorganisatie BOVAG al, dat traditionele autoverhuur in de lift zit. Steeds meer mensen en organisaties kiezen voor flexibiliteit en maatwerk. Autoverhuur is een goed en bewezen alternatief. Vooral in het zakelijke segment ziet de BOVAG een toename.

Lokale franchisepartners

In januari openden de deuren al in Geldrop, Purmerend, Harmelen, Goirle en Venlo. Deze maand zijn Den Hoorn, Beilen, Geleen, Roden en Mijdrecht nog aan de beurt. “Doordat Autohopper een shop-in-shop formule is, kunnen ze juist ook in kleinere verzorgingsgebieden voet aan de grond krijgen. De vestigingen worden gerund door gedreven, lokale ondernemers in het bezit van een garage-, dealer- of schadeherstelbedrijf. En dan juist die ondernemers die persoonlijke aandacht voor hun klanten belangrijk vinden en die hun klanten volledig willen ontzorgen. Vertrouwen is belangrijk in onze branche, en wie kan je nu beter vertrouwen dan de garagehouder bij jou om de hoek?”, aldus Mark Dekker.

“De ambitie is om verder te groeien, zowel qua netwerk, maar zeker ook met het wagenpark. Vooral de verhuisbussen zijn erg in trek. We zijn er nu echt klaar voor om verder uit te breiden. Met name in Limburg en de regio Groningen/ Friesland zoeken we nog partners”, vervolgt Mark Dekker. “We hopen eind dit jaar zo’n 130 vestigingen te hebben.”

×