Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

To Go concept Spare Rib Express ziet omzet groeien

Vorig jaar introduceerde franchiseformule Spare Rib Express haar To Go concept. Spare Rib Express To Go kende in Groningen in 2017 een omzetgroei van maar liefst 54% ten opzichte van het openingsjaar. De franchiseformule is van plan om meer vestigingen te openen volgens dit concept.
Spare Rib Express To Go

Spare Rib Express To Go bevat het top 5 segment van het reguliere petrol assortiment. “Je ziet binnen dit concept echt een kruisbestuiving tussen de verkoop van frisdranken en simpele snacks als kauwgom en consumenten die thuis maaltijden bestellen”, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

“Met het Spare Rib Express To Go concept streven wij ernaar om alle consumptiemomenten te kunnen invullen. In de ochtend en tijdens het lunchmoment bieden we Segafredo koffie, zuivel en luxe flaguettes aan. Gedurende de dag snacks, frisdrank en natuurlijk Groninger metworst. In de avond speelt ons delivery assortiment een grotere rol met spare ribs, angus burgers en onze desserts als late night snack.”

Petrol

“In 2016 zijn wij in samenwerking met Q8 gestart met het To Go concept in de hoop dit breed uit te rollen in Nederland. Ondanks het enthousiasme van Q8 en diverse andere petrolformules zien wij in de praktijk helaas dat het niet overal even makkelijk is om een geschikte locatie te vinden”, aldus Pinedo.

×