Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top-5 minste investering benodigd per branche – dienstverlening

De Nationale Franchise Gids publiceert wekelijks een Top-5 lijst van formules. De Top-5 van deze week bevat een overzicht  van franchiseformules uit de dienstverlening waar het minst eigen vermogen voor benodigd is om te starten als franchisenemer. 
  1. KUBUS – vanaf €2.500
  2. Nedflex Uitzendbureau – vanaf €3.000
  3. Beleggingspanden-financiering.nl – vanaf €4.000
  4. CijferMeester – vanaf €4.800
  5. MatrasCleaner – vanaf €5.000

KUBUS is een coöperatie bestaande uit samenwerkende administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, specialisten en accountants. De formule focust zich op transparantie in alle lagen van de organisatie. Binnen de coöperatie werken alle kantoren op zelfstandige basis samen! Lees hier meer.

Nedflex Uitzendbureau heeft ruim 27 jaar ervaring in de Uitzendbranche en is partner van ca. 40 uitzendondernemers, waarvan een deel als franchisenemer onder hun naam actief is. Binnen die samenwerking zorgt Nedflex ervoor dat uitzendondernemers gewoon kunnen ondernemen. Zij richten zich op het genereren van omzet, Nedflex doet de rest. Lees hier meer.

Belegginspanden-financiering.nl financieert waar banken stoppen. Zoals u wellicht wel weet financieren banken momenteel liever geen vastgoed. Daarom is er een enorm grote markt ontstaan voor aanbieders die wel willen en kunnen financieren. Lees hier meer.

CijferMeester is met inmiddels ca. 70 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij CijferMeester hoog in het vaandel. Lees hier meer.

MatrasCleaner heeft een innovatieve en unieke dienst voor de reiniging van matrassen. De marktpotentie is enorm aangezien er meer matrassen zijn dan inwoners. Ze reinigen en desinfecteren matrassen inwendig met een droogreinigingsmethodiek. Lees hier meer.

×