Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top-5 minste investering benodigd per branche – food

De Nationale Franchise Gids publiceert wekelijks een Top-5 lijst van formules. De Top-5 van deze week bevat een overzicht van franchiseformules uit de foodbranche waar het minst eigen vermogen voor benodigd is om te starten als franchisenemer.
  1. Eismann – vanaf €500
  2. TubzEurope – vanaf €3.295
  3. Eten met gemak! – vanaf €5.900
  4. nl – vanaf €10.000
  5. Fortune Coffee – vanaf €17.500

Eismann franchisenemers exploiteren hun eigen onderneming en maken gebruik van de bewezen succesformule. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en levering van het eismann-assortiment aan een deels door jezelf opgebouwd klantenbestand. eismann zorgt als franchisegever onder andere voor de inkoop, de assortimentssamenstelling en de centrale automatisering. Lees hier meer.

TubzEurope plaatst en exploiteert verkoopautomaten met diverse lekkernijen zoals snoep, chips en hartige snacks. Denk hierbij aan horeca-, bedrijfs- en recreatiegelegenheden. De formule heeft met haar franchisenemers al meer dan 1000 automaten in Nederland. Lees hier meer.

Eten met Gemak! biedt een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Ze selecteren alleen de meest verse ingrediënten om voor hun klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment verse maaltijden samen te stellen en aan huis te bezorgen. Lees hier meer.

Schoolfruit.nl is een franchiseformule die in heel Nederland gezonde snacks in de vorm van groente en fruit levert aan basisscholen. Onze missie is kinderen zich gezond en energiek laten voelen. Schoolfruit.nl heeft de visie dat wanneer kinderen op jonge leeftijd regelmatig gezonde producten consumeren zij dit in de toekomst blijven doen. Lees hier meer.

Fortune Coffee is via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Door middel van een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. Lees hier meer.

×