Top-5 minste investering benodigd per branche – mode

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids publiceert wekelijks een Top-5 lijst van formules. De Top-5 van deze week bevat een overzicht van franchiseformules uit de modebranche waar het minst eigen vermogen voor benodigd is om te starten als franchisenemer.
  1. Livera – vanaf €35.000
  2. Lincherie – vanaf €40.000
  3. Un Jour Ailleurs – vanaf €45.000
  4. The Athlete’s Foot – vanaf €60.000
  5. Runners World – vanaf €60.000

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met ruim 100 winkels en een webshop is Livera al bijna 50 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Lees hier meer.

Lincherie gelooft dat schoonheid van binnen zit. Ze willen vrouwen meer zelfvertrouwen geven door het te tonen hoe de juiste lingerie haar look kan verbeteren en haar kan laten stralen. Door hun ervaring en kennis kunnen ze vrouwen de perfecte pasvorm aanbieden: lingerie op maat, hun levensstijl en persoonlijkheid. Lees hier meer.

Un Jour Ailleurs ontwerpt Parijse trendy en creatieve confectiekleding met Franse couture-knowhow. Sinds 1985 kleedt het bedrijf chique, elegante en dynamische vrouwen op zoek naar hedendaagse silhouetten, snitten, comfort en kwaliteit. Lees hier meer.

The Athlete’s Foot verkoopt vanuit hippe, trendy winkels sneakers en lifestyle schoenen van vooral bekende topmerken als Nike, Adidas, Vans, Reebok, Puma en Converse. Ook hebben ze een groot aanbod in sportkleding, accessoires, caps, sokken en (rug)tassen. Lees hier meer.

Runners World is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft meer dan dertig winkels in Nederland en richt zich daarbij vooral op hoogwaardige service en advies. Bij de formule vinden hardlopers een uitgebreid assortiment aan A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires. Ze kunnen er ook terecht voor een passend advies op hardloopgebied. Lees hier meer.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise