Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top-5 minste investering benodigd per branche – wonen

De Nationale Franchise Gids publiceert wekelijks een Top-5 lijst van formules. De Top-5 van deze week bevat een overzicht van franchiseformules uit de woonbranche waar het minst eigen vermogen voor benodigd is om te starten als franchisenemer.
  1. Decorette – vanaf €25.000
  2. Sanidirect – vanaf €25.000
  3. Belisol – vanaf €50.000
  4. Kvik – vanaf €50.000
  5. Trendhopper – vanaf €60.000

Decorette is met vijftig winkels een begrip in Nederland. De woninginrichter timmert al 48 jaar aan de weg en onderscheidt zich door haar kennis, service en vakmanschap. De formule is het betaalbare alternatief voor de binnenhuisadviseur. Lees hier meer.

Sanidirect is een franchiseformule die A-merken sanitair verkoopt en zich tegelijkertijd richt op een kostenbewuste klant. Een goede advisering van de klant is essentieel. Sanidirect heeft het laagste prijsniveau van heel Nederland. Dit is het meest succesvolle verkoopargument van onze formule en daardoor een goede klantentrekker. Lees hier meer.

Belisol levert maatwerk. als het product eenmaal geplaatst wordt moet het ook direct goed gedaan worden. Daar komt een sterk stuk vakmanschap en inzicht bij kijken waar de klant blindelings op moet kunnen vertrouwen. Met 40 jaar kennis en ervaring ben je daarvoor bij Belisol aan het juiste adres. Lees hier meer.

Kvik biedt een uitgewerkt en professioneel concept en een sterk merk, die onze franchisenemers moeten overbrengen en waarvoor ze garant moeten staan. Als franchisenemer bij Kvik geniet u van het beste van beide werelden. U bent zelfstandig, maar tegelijkertijd staat u met Kvik franchise als samenwerkingspartner sterk. Lees hier meer.

Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. We inspireren met de laatste trends en helpen mensen hun woning betaalbaar, makkelijk en smaakvol in te richten. Lees hier meer.

×