Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top-5 minste investering benodigd per branche – zorg

De Nationale Franchise Gids publiceert wekelijks een Top-5 lijst van formules. De Top-5 van deze week bevat een overzicht van franchiseformules uit de zorgbranche waar het minst eigen vermogen voor benodigd is om te starten als franchisenemer.
  1. Eye Wish Opticiens – vanaf €10.000
  2. Pearle Opticiens – vanaf €10.000
  3. Specsavers Horen en Zien – vanaf €10.000
  4. Home Instead Thuisservice – vanaf €30.000
  5. Right at Home Zorg & Thuisservice – vanaf €30.000

Eye Wish Opticiens heeft meer dan 75 jaar ervaring in de optiekbranche. De formule is ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. De meeste groei kwam voort uit de overname van zelfstandige opticiens, die vaak hun oorspronkelijke naam nog lange tijd behielden. Lees hier meer.

Pearle Opticiens is een internationale optiekketen. De formule bestaat al ruim vijftig jaar en is in 1959 door de Nederlandse optiekketen Brilmij opricht door Alfons Hamer. Service en binding met de klant zijn volgens Brilmij de belangrijkste kenmerken van succesvol ondernemerschap. Lees hier meer.

Specsavers Horen en Zien is echt uniek doordat Specsavers een samenwerkingsverband is tussen Specsavers en de individuele winkels maar ook in de winkels zelf. De winkel wordt gezamenlijk geëxploiteerd door een retailondernemer èn een optiek- en/of audicien ondernemer. Deze opticiens, audiciens en retailers werken in een partnerschap met Specsavers. Lees hier meer.

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Met als drijfveren persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Lees hier meer.

Right at Home Zorg & Thuisservice is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en -ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten. Ouderen blijven vaker en langer thuis wonen en willen daar de zorg krijgen die nodig is. De Right at Home franchise formule biedt de hoge kwaliteit zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken. Lees hier meer.

×