Topman 2theloo Almar Holtz vervangen door Kees Jan Bus

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

2theloo

Oprichter Almar Holtz van franchiseformule 2theloo is door een stemming onder de aandeelhouders vervangen door Kees Jan Bus. Holtz zal het bedrijf niet helemaal verlaten. Hij heeft een andere functie binnen het bedrijf gekregen. Ook is hij nog medeaandeelhouder samen met de weduwe van Treurniet.

Opvolger Kees Jan Bus is oud-bestuurder van Care Autoschade en Oxxio. Het bedrijf zelf wil hier niks over kwijt. Mede omdat het bedrijf net uit een roerige periode komt en ze de rust willen bewaren. Deze roerige periode ontstond nadat 2theloo zijn eigen investeringsmaatschappij Avedon voor het gerecht sleepte vanwege het niet nakomen van afspraken.

2theloo werd in 2011 door Almar Holtz en Eric Treurniet opgericht. De formule werd snel populair door het simpele concept van een toiletwinkel in winkelcentra en stations. Treurniet kwam in 2014 om het leven door een tragisch auto-ongeluk. Tijdens dat jaar maakte het bedrijf een verlies van €2,5 miljoen. De cijfers over 2015 zijn nog niet bekend. Maar door het ontslaan van tweemaal de financieel topman is de verwachting dat de jaarrekening ook in 2015 in de rode cijfers beland.

President-commissaris Bert van Dam vindt Kees Jan een goede vervanger en is ook positief over de nieuwe rol van Holtz. “Almar is heel sterk in zijn nieuwe functie, die meer commercieel is. Met Kees Jan hebben we nu ons team weer op orde, de rust is wedergekeerd, en wij verwachten het verleden achter ons te kunnen laten.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise