Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Topman Jumbo spreekt op Franchise Congres

Ton van Veen
Topman Ton van Veen van Jumbo Supermarkten is één van de sprekers tijdens Het Nationale Franchise Congres op 29 september a.s.

Van Veen is sinds 2004 CFO en is eindverantwoordelijk voor Finance, ICT en Business Development. Hij speelde een belangrijke rol bij de overname van Super de Boer, dat in 2009 nog 2x zoveel vestigingen telde als Jumbo. In 2010 is bij de naar Jumbo omgebouwde ex-Super de Boer winkels gemiddeld ruim 50%(!) meer omzet behaald en deze trend zet zich in 2011 onverminderd voort. ‘Franchising is na de overname van Super de Boer nog belangrijker voor Jumbo geworden. Het onderwerp en de opzet van het congres zijn voor mij dan ook reden geweest om op deze uitnodiging in te gaan. We gaan het o.a. hebben over kwantitatieve en kwalitatieve groei.’

Naast Ton van Veen is ook Joop Wijn spreker. De heer Wijn is bestuurslid ABN AMRO en voormalig Minister van Economische Zaken. Dagvoorzitter is Diana Matroos, zij is nieuwslezeres voor RTL7.

In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven.  Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Kees Seip, Minno Venema, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Peter de Heer, Kees Moorman, Hans Tietema en Ton de Winter.

Het Nationale Franchise Congres wordt gehouden op 29 september a.s. in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk voor
franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.
 
Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

ABN AMRO  GIBO Groep Franchise
Accountview  MKB adviseurs

dinsdag 16 augustus 2011.