Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

TotalEnergies gaat samenwerking aan met eazie

26 januari 2023

Deze week opende Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp de eerste vestiging van eazie. Beide klanten zijn bij elkaar gebracht door Sandenburg-DST en ontwikkelde het design & concept voor de to go locatie van eazie onder het label Café Bonjour.

Café Bonjour

Duurzaamheid en gezondheid worden ook langs snelwegen steeds belangrijker. eazie speelt op die ontwikkelingen in als fastfoodconcept met gezonde producten. Recent is eazie uitgeroepen als beste maaltijdbezorgingsconcept en beste fast service van Nederland bij de Foodservice Awards.

Alwin Kautz, formulemanager bij TotalEnergies: “Wij willen van onze servicestations aangename plekken maken met een breed aanbod dat in de behoefte van iedere klant voorziet. Dat doen we met ons foodserviceconcept Café Bonjour waar warme snacks ,barista koffie, uitsmijters, verse broodjes, frites en burgers zijn te krijgen. Maar we willen onze klanten ook ’s middags een reden geven om bij ons te blijven eten. Vanaf twee uur in de middag, wanneer er gigantisch veel mensen binnenkomen, merken we een dip in de verkoop.”

Nieuwe samenwerkingsvorm

De servicestations van TotalEnergies hebben nog niet eerder samengewerkt met een franchsieconstructie. De samenwerking met eazie is een goede keuze omdat deze formule vanwege haar naamsbekendheid en populariteit ook zelfstandig publiek trekt naar de servicestations. Volgens Kautz is Den Ruygen Hoek bij de A4 de beste plek waar de samenwerking met eazie als franchisegever een grote kans heeft van slagen.

Matchmaker

Sandenburg-DST heeft de match tussen de twee partijen gemaakt: “Beide merken werken aan een duurzame toekomst. Door deze partijen aan elkaar te koppelen kunnen we samen laten zien dat een gezond aanbod succesvol kan zijn langs de weg.

Rob Wolfs, directeur eazie: “Een jaar geleden voerden wij de eerste gesprekken, toen was er gelijk een klik. TotalEnergies is bezig met een transitie die hen in staat stelt om op een gemakkelijke manier de klant gezond eten aan te bieden in een snelle omgeving. Wij willen mensen het makkelijk maken om gezond te kunnen eten. Deze visies op klantbeleving passen bij elkaar.”

 

Ontvang gratis meer informatie over eazie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

eazie

×