Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Trendhopper nu ook te vinden in de stad

Trendhopper heeft twee nieuwe winkelconcepten uitgerold. Dit gebeurde afgelopen jaar. De woonwinkelformule introduceerde een City Store-concept en een Full Size Store. Voorheen was het zo dat de vestigingen van Trendhopper enkel te vinden waren op woonboulevards. Nu kan men de winkel ook bezoeken in de stad. De eerste vestiging is afgelopen jaar geopend in Zwolle aan Eiland 12.

Persoonlijke ondersteuning speelt een belangrijke rol in de vestigingen. Er is een gedeelte van de winkel gereserveerd voor de verkoopadviseur. Zo kunnen klanten de begeleiding krijgen waar zij behoefte aan hebben. In de highlight kubus kunnen verschillende interieur samenstellingen worden uitgeprobeerd. De klant krijgt zo een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden op het gebied van inrichting.

De Full Size Store is momenteel al gevestigd in Heerlen, Breda en Leeuwarden. Deze winkels beschikken over verschillende nieuwe aspecten zoals een verhoogd platform voor de tentoonstelling van de nieuwe productlijn. Er zijn verschillende stijlkamers aan de winkel toegevoegd om de klanten een zo goed mogelijke impressie te geven van hoe de meubels in een ingericht huis staan.

Trendhopper is momenteel op zoek naar franchisenemers in heel Nederland. Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met de formule met betrekking tot de franchise mogelijkheden.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Trendhopper![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×