Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Trendwatcher Adjiedj Bakas op Het Nationale Franchise Congres 2014

Op donderdagmiddag 2 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchise Congres gehouden, het centrale thema is: ‘Franchise 2020’.

Adjiedj Bakas, trendwatcher en communicatie-specialist, is deze dag spreker en dagvoorzitter.

Adjiedj Bakas werd in 1963 geboren in een onderwijzersgezin in Suriname. Zijn familie komt  oorspronkelijk uit India. Hij woont en werkt vanaf 1983 in Nederland. Met wortels in drie continenten is hij feitelijk overal thuis. Hij is bereisd, erudiet en koppelt vakmanschap en kennis aan een grote dosis humor.

Bakas is een ras-optimist. “Voor mijn oma was het huishouden in haar jeugd een fulltime job, zonder koelkast, diepvries, stofzuiger, wc, wasmachine of supermarkt. Nu doe je het huishouden in een fractie van tijd. Wat een geweldige vooruitgang, toch?” Hij hamert erop dat de mensheid steeds weer vooruitgaat, en dat iedere crisis weer een vooruitgang wordt, ook al raken mensen erdoor van de leg.

“Wij zijn erg blij met de komst van Adjiedj Bakas. Tijdens het congres werpen we een blik op de nabije toekomst, als trendwatcher des vaderlands weet hij als geen ander te vertellen wat ons te wachten staat. Naast optredens van de heer Bakas en Linda Keijzer (CEO van DA), zijn er twaalf workshops met actuele onderwerpen geleid door ervaren franchisegevers.”, aldus organisator Tom Barten.

Deelname aan het congres is uitsluiten voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

logo flynth FC

Logo MKB Adviseurs

Logo ABN AMRO

Logo Visma Software

Logo Ludwig en van Dam Advocaten