Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tres Tapasbar opent negende vestiging in Eindhoven

31 maart 2024

Donderdag jl. opende Tres Tapasbar een nieuwe vestiging in de voormalige Philips-fabriek ‘De Witte Dame’ aan de Emmasingel 4. Het restaurant bevindt zich in het historische pand met uitzicht op het Philips Museum en biedt ruimte aan meer dan driehonderd gasten. De combinatie van industriële architectuur en een warme inrichting creëert een gastvrije en ruimtelijke sfeer. Bij Tres Tapasbar kunnen gasten onbeperkt genieten van heerlijke wereldtapas, alles voor een vaste prijs.

Tres Tapasbar maakt deel uit van The Young Horeca Group, een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar succesvol is in het beheren en exploiteren van horecaondernemingen door het hele land. Met meer dan 300 toegewijde medewerkers volgen ze de laatste trends op het gebied van eten en drinken en brengen deze tot leven in inspirerende horeca- en interieurconcepten. Alle vestigingen van het bedrijf zijn herkenbaar aan hun uitstraling, gastvrijheid, kwaliteit en continuïteit. Tres Tapasbar Eindhoven is de nieuwste aanwinst in het negen vestigingen tellende Tres Tapasbar imperium van Mari en Marjolein de Jongh. Naast Eindhoven zijn er nog drie franchisevestigingen gevestigd in Aalst, Gorinchem en Barneveld.

In 2015 startte het eerste Tres Tapasbar-restaurant in Tiel. Aanleiding voor het idee achter Tres Tapasbar was toen Bites4Dinner bij de 3 Zussen Lounge op het plein in Tiel goed aansloeg bij het publiek. Hieruit is het idee ontsprongen voor Tres Tapasbar, waarbij gasten van losse tapas gerechtjes met een heerlijk glas wijn of huisgemaakte sangria kunnen genieten.

Heb je interesse in een Tres Tapasbar franchise vestiging? De FranchiseAdviseur begeleidt Mari en Marjolein de Jongh bij de franchise vestigingen. Neem voor meer informatie contact op met Naomi Febie, 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl

×