Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tubz Europe bereikt nieuwe mijlpaal

Met de nieuwe vestiging in Almelo heeft Tubz Europe nu de mijlpaal van 35 franchisevestigingen in Nederland bereikt. Tubz Europe heeft hiermee landelijke dekking bereikt voor haar activiteiten. De vending franchise kan hierdoor ook nationaal opererende organisaties gaan bedienen.

Eduardo Zeeuw, eigenaar van de nieuwe Tubz vestiging in Almelo en tevens de 35e franchisenemer van Tubz Europe deelt zijn ervaringen als startende ondernemer.

Waarom heeft u gekozen om te starten als franchisenemer bij Tubz Europe?

Ik was op zoek naar extra werk dat ik kon combineren met mijn huidige baan. Tubz gaf me de perfecte mogelijkheid om iets te beginnen voor mezelf. Ik hoef er mijn baan niet voor op te geven. Als je onderneemt bij deze formule, kan je zelf bepalen wanneer je extra tijd hebt om je zaken te regelen. Ook kan je starten met een relatief lage investering met weinig risico. Verder ontzorgt het marketing team je als het gaat om geschikte locaties voor de vending machines en torens.

Wat vind je van de aanmeld procedure?

Top! Het Tubz team is open, meedenkend en flexibel.

Wat is je ervaring tot nu toe met Tubz?

Het bevalt me goed. De goede communicatie met mijn accountant manager is heel prettig. Je  staat er nooit alleen voor.

Wat zijn de reacties van je locaties?

Ik ben pas net begonnen maar de meeste locaties vinden het een goed idee want het biedt een mooie service voor hun klanten.

Wat zijn je verwachtingen voor de toekomst?

Ik heb nu 10 Tubz vending torens staan. Als die goed lopen wil ik gaan uitbreiden en samen met mij vrouw verder gaan in de onderneming. Tot nu toe ben ik tevreden over alles.

 

Ontvang gratis meer informatie over 1. Tubz Europe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

1. Tubz Europe

×