Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tubz sluit exclusieve deal met Pokémon

Tubz Europe heeft een exclusieve deal gesloten met Pokémon. “Als enige ter wereld is Tubz nu gerechtigd om de kaarten van Pokémon via vending machines te verkopen. Dat ging natuurlijk niet zo maar, wij hebben hiervoor een speciale Pokémon Tower ontwikkeld”, aldus een gelukkige franchisegever Ramon Baudoin.
De automaat bevat vier schachten waar elk 75 booster packs in kunnen. Er kunnen dus vier verschillende series uit verkocht worden. Pokémon kaarten zijn nog altijd immens populair waardoor hoge omzetten kunnen worden gegenereerd. Tubz biedt ook de Pokémon booster packs aan bij de automaten. “Er zitten erg hoge marges op, dat vinden onze franchisenemers natuurlijk er prettig”, vertelt Baudoin.

Zo kan de franchisenemer te allen tijde snel bij bestellen zodat de automaat gevuld blijft.
De automaten zijn volledig gebrand in Pokémon stijl en uitgerust met een muntsysteem maar tevens met een pin terminal waardoor contactloos betalen ook mogelijk is. Ook is er een videoscherm in het bovenste gedeelte waar Pokémon video’s op afgespeeld worden. De eerste automaten zijn inmiddels al geplaatst in Nederland.

Franchisen bij Tubz Europe

Tubz Europe plaatst en exploiteert verkoopautomaten met lekkernijen als snoep, chips en hartige snacks bij diverse locaties, denk aan horeca-, bedrijfs- en recreatiegelegenheden. De franchisenemer wordt uitgebreid ondersteund door Tubz zowel bij de start (o.a. training en het leveren van klanten) als bij de uitbouw van het bedrijf. Franchisenemers hebben de keuze uit verschillende modules, van vrij beperkt tot meer uitgebreid. Aantrekkelijk is dat een groot deel van de opdrachten via de franchisegever binnenkomt. Ondernemers kunnen tegen een geringe investering en met inzet van weinig tijd een aantrekkelijke bijverdienste creëren.

Het Tubz-franchiseconcept biedt franchisenemers de vrijheid om hun eigen ondernemerspad te kiezen. Of ze nu bescheiden willen beginnen en later willen uitbreiden, of meteen grootschalig willen starten, Tubz biedt all-inclusive franchisepakketten. Deze omvatten Tubz-automaten, standaarden, productstickers en een voorraadvulling die direct vanuit de automaten kan worden verkocht.

Wil jij meer weten over franchisen bij Tubz Europe? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over 1. Tubz Europe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

1. Tubz Europe

×