Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tubz Europe verwelkomt 25e franchisenemer in Nederland!

Tubz Europe heeft ondanks de coronacrisis inmiddels alweer haar 25e franchisenemer mogen verwelkomen in Nederland. De nieuwe franchisenemer is Roy Heuvel, De Nationale Franchise Gids heeft hem geïnterviewd.

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Roy Heuvel. Ik ben 41 jaar en woonachtig in Oldenzaal, Twente. In het dagelijkse leven zit ik in de autoverkoop in het hogere segment. Ik hou van gezelligheid met daarbij een passend hapje en drankje, daardoor sprak de formule van Tubz mij ook zo aan.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Tubz?

Via de website De Nationale Franchise Gids, waar ik regelmatig op kijk, kwam ik in aanraking met Tubz.

Wat heeft je aandacht getrokken?

Mijn aandacht werd getrokken door de mooie, ambachtelijke automaten met een leuk assortiment gezonde en vooral hele lekkere producten erin. De formule erachter is simpel en het verdienmodel mooi overzichtelijk.

Hoe is het contact verlopen?

Het contact is erg goed verlopen: ik heb via de site een informatiepakket aangevraagd en werd al snel gebeld door het hoofdkantoor door een vriendelijke dame. Met een heldere uitleg werd er al snel contact met mij opgenomen door Michael. Vervolgens heb ik met Michael een afspraak gemaakt op het hoofdkantoor in Valkenswaard. Het is leuk en goed om te zien hoe de producten en automaten werken en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Hoe bevalt de samenwerking tot nu toe?

De samenwerking met Ramon, Michael en de rest van het team gaat op een hele leuke manier met prima ondersteuning en een gemoedelijke sfeer. Er is ruimte voor eigen ideeën, humor en er is interesse in elkaar als mens. Dat vind ik ook erg belangrijk. We proberen allemaal iets te verdienen en nu het in deze corona-tijd allemaal wat soepeler wordt is het goed om elkaar te helpen en van tips te voorzien.

Heb je al reacties gekregen?

De reacties uit mijn omgeving zijn veelal positief. Vrienden en kennissen vinden het een leuk idee, vooral als men iets geproefd heeft. De kwaliteit en het assortiment zijn gewoon heel erg goed.

Hoe zie je de toekomst met Tubz Europe?

Ik ben gestart met een pakket van 10 automaten en een extra Pringles automaat. Ik wil eerst alle producten afstemmen op het publiek dat in de verschillende gelegenheden komt waar onze automaten staan. Hier en daar zal wellicht het assortiment moeten worden aangepast en dat heeft even tijd nodig. Samen met mijn vader, die met pensioen is, ga ik kijken hoe we het pakket zo optimaal mogelijk kunnen wegzetten om zo de beste omzet te kunnen genereren. En met deze constructie kan ik naast mijn huidige baan mooi opstarten en uitbreiden met een hele goede en betrouwbare “rechterhand”.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Tubz Europe? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×