Tuincentrum Pap wordt GroenRijk Dordrecht!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Eigenaar Leo Pap is geen onbekende in de tuincentrumbranche. Al 32 jaar heeft het tuincentrum een geweldige reputatie opgebouwd in de regio van Dordrecht, sinds Pap senior het tuincentrum opstartte. Maar de tijd en de toekomst gaven de doorslag om toe te treden tot de franchiseformule GroenRijk. Leo Pap: “De stappen die de formule de laatste jaren heeft gezet vind ik overtuigend. Als zelfstandige kun je dat allemaal niet meer alleen en je moet aan de toekomst denken”.

Het bestaande tuincentrum aan de Lindelaan 2a te Dordrecht wordt de komende periode omgebouwd naar een GroenRijk tuincentrum en wordt volledig volgens de door GroenRijk benoemde L module ingericht. Het herkenbare interieur en de huisstijlelementen van GroenRijk worden toegevoegd aan het tuincentrum, zoals het BinnenRijk, BuitenRijk, WaterRijk, DierenRijk en SfeerRijk en het InspiratieRijk.

Echter wel op een doordachte manier, aangezien Leo Pap waarschijnlijk binnen enkele jaren gaat nieuwbouwen op een andere locatie in Dordrecht. Het plan is om bij het nieuw te bouwen voetbalstadion van FC Dordrecht een nieuw tuincentrum te bouwen van 10.000 m².

Maar eerst vindt de verbouwing op de huidige locatie plaats, waar gestreefd wordt naar een minimale overlast voor de klanten. En dan gaan in maart 2012 de deuren officieel open van het vernieuwde tuincentrum onder de GroenRijk vlag.

dinsdag 4 oktober 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.