Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twan Cats vertrekt als Commercieel Directeur bij De Hypotheker

Twan Cats vertrekt per 1 september 2019 als Commercieel Directeur bij De Hypothekers Associatie, onderdeel van Blauwtrust Groep. Cats is zeven jaar werkzaam geweest binnen Blauwtrust Groep, waarvan de laatste vijf jaar als Commercieel Directeur bij De Hypotheker.

Samen met Michel van den Akker vormde Twan Cats de statutaire directie van de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland. Cats heeft onder andere de transitie ingezet van een ‘one size fits all’ naar een gedifferentieerde klantbediening met een efficiënt en klantvriendelijk proces en een 360 graden marketingaanpak geïntroduceerd.

Met trots en plezier kijkt Cats terug op deze en andere stappen die zijn gezet om het merk en de concurrentiepositie te versterken en De Hypotheker als formule toekomstbestendig te maken. Voor hem een juist moment om afscheid te nemen. Cats: ”De Hypotheker is een fantastisch bedrijf waar ik met veel plezier heb gewerkt. Nu voel ik na vijf jaar dat de tijd is aangebroken om het roer om te gooien en mijzelf vrij te maken voor een nieuwe koers en uitdaging”.

Van den Akker, directievoorzitter van De Hypothekers Associatie, bedankt Cats voor zijn rol en bijdrage aan de formule en wenst hem succes bij zijn volgende uitdaging. Hij zal zich de komende periode in samenspraak met de directie van Blauwtrust Groep en de Raad van Commissarissen bezighouden met opvolging van Twan Cats.

×