Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twee contractverlengingen bij Infraligne

verlenging contract Anja en Lilian
De studio’s in Margraten en Maastricht (Heer) hebben voor vijf jaar bijgetekend bij de franchiseformule Infraligne. Dit is een positieve ontwikkeling voor de fit- en gezondheidsformule, die dit jaar nog twee vestigingen gaat openen.

De studio in Margraten hoort al vijf jaar bij de formule en deze was tevens de eerste vestiging van de formule in Nederland. Anja Stassen en Lilian Waber, de ondernemers van de vestiging in Margraten, besloten twee jaar later nog een studio te openen. Dit heeft geresulteerd tot Infraligne in Maastricht. De franchisenemers zijn zeer te spreken over het concept franchise. “Wat ik heel fijn vind, is de grote vrijheid die we krijgen ondanks dat we een franchiseonderneming zijn.” legt Lilian uit.
De ondernemers vullen elkaar goed aan in hun taken. Anja: “Lilian en ik hebben allebei onze eigen kwaliteiten. Ik houd me meer bezig met de creatieve dingen als marketing en communicatie en Lilian met de zakelijke en administratieve kanten.”

Infraligne fit- en gezondheidscentrum is een formule niet alleen gericht op fysieke maar ook op mentale gezondheid. Zij helpt klanten met sporten, eetpatroon en emoties. Op dit moment heeft Infraligne 5 vestigingen, maar de formule heeft veel ambities voor Nederland en hoopt de komende jaren nog meer vestigingen te openen met enthousiaste franchisenemers.