Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twee Foodservice Awards voor Kwalitaria

Tijdens de uitgifte van de Foodservice Awards heeft Kwalitaria maar liefst twee awards mogen ontvangen. Beste Snackbar en Beste Warme maaltijdbezorging. Eerst genoemde is voor de derde keer gewonnen. Daarmee laat de Kwalitaria haar concurrenten FEBO en Domino’s Pizza achter zich. “Iets waar wij en onze ondernemers erg blij mee zijn,” aldus Kwalitaria.

“Dit is een compliment voor al onze 135 winkels”, Dit was de reactie van algemeen directeur Joep Leemans. Leemans nam de awards namens Kwalitaria/FFC in ontvangst. ‘’Het was zeker niet altijd even makkelijk. Los daarvan hebben ze telkens weer de schouders eronder weten te zetten. Dit is daarom dan ook iets wat beloond wordt met twee awards. Wij als formule kunnen daarom alleen maar heel trots zijn op al onze ondernemers en medewerkers.”

Als je drie keer op rij wint zou je toch verwachten dat men naast zijn schoenen gaat lopen. ‘’Dit is bij Kwalitaria zeker niet het geval’’ ,aldus Leemans. “Deze uitreiking laat maar weer zien hoe belangrijk het is om te presteren en te focussen op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Dat is waar we met z’n alle voor werken.”

Voor deze vierde editie van de Foodservice Awards werden maar liefst 21.000 stemmen verzameld. Een aanzienlijk aantal. Consumenten konden hun favoriete foodservice bedrijven beoordelen, onderverdeeld in negen categorieën, op aspecten als prijs-kwaliteit, gastvrijheid en hygiëne. Chef-kok Pierre Wind maakte alle winnaars bekend tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg.

 

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×