Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twee nieuwe franchisenemers voor ViaViela

De zomerperiode wordt door veel mensen gebruikt om uit te rusten. Dat geldt niet voor Ingrid Jackson (rechts op de foto) en Marleen van de Waal (links op de foto). Zij volgen drie maanden lang een persoonlijk opstarttraject dat hen voorbereidt op het zelfstandig runnen van een eigen ViaViela-vestiging.

Jackson is sinds 1 juni jl. officieel gestart als franchisenemer voor de regio Sneek. Van de Waal is sinds 1 juli jl. het gezicht van de franchiseformule in de regio Arnhem. Voordat zij echter van start gaan, doorlopen de dames eerst een persoonlijk opstarttraject.

ViaViela opstarttraject

Franchisenemers van ViaViela zijn organisatorisch sterk, goed met mensen en verantwoordelijk. Ze bruisen van de energie om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. Kennis over de branche en de werkwijze van de franchiseformule, komt tijdens het opstarttraject aan bod. Zo nemen nieuwe franchisenemers deel aan workshops over wet- en regelgeving, pedagogiek, marketing en de dienstverlening van ViaViela. Verder wacht hen een aantal online modules en voordat er definitief gestart kan worden, loopt de nieuwe franchisenemer met een ervaren collega-ondernemer mee om de dienstverlening van de formule in de praktijk te ervaren.

Parallel aan het opstarttraject zal de franchisenemer met de vestiging ingeschreven worden in het Landelijk Register voor Kinderopvang. Wanneer de registratie en het opstarttraject zijn voltooid, gaat de franchisenemer van start. “Ik kijk uit naar het moment dat ik de ouders, kinderen en gastouders in mijn regio ga ontmoeten. Al ben ik wel ontzettend blij met dit traject. Dankzij de ondersteuning van ViaViela maak ik straks een vliegende start met mijn onderneming”, aldus Jackson.

×